Dr. Sibylle Masi

Dr. Sibylle Masi

SPATADERS EN WONDZORG

Dr. Sibylle Masi werd geboren te Sint-Truiden. Na haar middelbare school studeerde zij geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juli 2002 promoveerde tot arts. Vervolgens specialiseerde zij zich in de heelkunde. Haar opleiding tot geneesheer-specialist genoot zij in het Regionaal Ziekenhuis Sint-Trudo te Sint-Truiden, het Virga Jesse Ziekenhuis te Hasselt, het Atrium Medisch Centrum te Heerlen (Nederland) en tenslotte in de Universitaire Ziekenhuizen Leuven. Hier werd zij onder leiding van Prof. Dr. A. Nevelsteen ingewijd in alle takken van de vaatheelkunde. Dr. Masi vervoegde er het team van vaatchirurgen en stond in voor de behandeling van de veneuze pathologie. Sinds 2010 is Dr. Masi werkzaam in onze praktijk. Daarnaast is zij verbonden aan het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart gelegen te Leuven.


Dr. Masi verzorgt het volledige spectrum van spataders. Zij is vertrouwd met zowel de klassieke heelkundige behandelingen als de allerlaatste endoveneuze technieken (VNUS, laser en foam). Tevens behandelt ze kleinere spataders middels laser en sclerotherapie. Samen met haar collega's dermatologen staat zij garant voor een multi-disciplinaire aanpak van spatadergerelateerde huidaandoeningen en wonden.

Tijdens de afgelopen jaren nam dr. Masi deel aan talrijke nationale en internationale congressen.


Zij is lid van the Belgian Society of Vascular Surgery, de Benelux Vereniging voor Flebologie en de Union Internationale de Phlébologie.


Vorige pagina

Copyright © 2020 huidenvaatcentrum.be